raimo .jpg

Raimon TARINA = yrittäjyys koukuttaa!

Varsinainen NARRATIIVI löytyy SIDOSRYHMÄT-kirjan takakannesta.

Henkilökohtaiset kokemukset ovat jalostaneet Raimon kokemuksellista näkemystään ja tuoneet samalla kognitiivisen psykologian ajatusmaailman hänen elämäänsä: 80-luvulla nuorena yrittäjänä (noviisina kiinteistösijoittajana) tuli kiinteistöbisneksessä "poltettua näppinsä ja samalla kölin alta vedetyksi" ja sen jatkumona posti toi 90-luvun alussa kielteisen päätöksen henkilökohtaiseen velkajärjestelyyn pääsemisestä. -Tämä päätös aiheuttaa “rytmihäiriöitä” elämääni edelleen.

“Olin tuolloin liian heikko, en uskaltanut haastaa. Tuli kognitiivisen oppimisen paikka.” -Nuo päätökset/koettelemukset - epäonnistumisen häpeän - antoivat alkusysäyksen akateemisten opiskelujeni aloittamiselle, jotka tänään jatkuvat oikeustieteiden opiskeluna sekä elämän ihanuuden ihmettelynä. -Elämän, joka on täynnä turboahdettua todellisuutta ja jota usein hallitsevat rahatalouden quantit, juristit ja huippuälykkäät matemaatikot !!!???

Kulunut aika, tehty työ ja niiden mukanaan tuoma näkemyksellinen kokemus luovat jatkuvasti uutta perspektiiviä yrittäjyyteen ja sen mahdollisuuksiin, omaan talouspohdiskeluun ja jokapäiväiseen elämään, sekä sidosryhmäsuhteisiin. -Se tekee hyvää, mutta välillä myös tuntuu pahalta, kun omaa ajattelua/valintaa joista jotkut on implementoitu jo useita vuosikymmeniä sitten haastetaan edelleen - lähes päivittäin.


CV: Raimo Kovanen

 Väitöskirja: Omistajapäättäjien sidosryhmäpainotusten muutos osana perheyrityksen sukupolvenvaihdosta

Väitöstutkimus yritysten sidosryhmistä (Talouselämä)