TEE MITÄ HALUAT ÄLÄ AINOASTAAN MITÄ OSAAT -karvas ja mutkainen tie rahatalouden varjossa

IMG_20191115_104600.jpg

Business Office Biodelin kustantama kirja.

TEE MITÄ HALUAT ÄLÄ AINOASTAAN MITÄ OSAAT. Kyseessä on henkilötarina, joka kertoo allekirjoittaneesta, minusta, Raimo Kovanen. Tässä ote kirjastani:

”Neitokaisen,

josta tuli puolisoni,

lasteni äiti ja myöhemmin myös Mumma

“Kirjassa kuvaan elämääni ja lähipiirini elämään liittyviä eri vaiheita aina lapsuudestani nykypäivään, polveillen välillä vähän siellä sun täällä. Tarinat perustuvat tosiasioihin. Varsinainen tarina alkaa elämänvaiheestani, jolloin tapasin elämäni rakkauden tai paremminkin hetkestä, jolloin pääsin ensimmäisen kerran tietoisuuteen viehättävästä nuoresta, juuri ylioppilaslakin saaneesta neitokaisesta, neitokaisesta, josta tuli myöhemmin puolisoni, lasteni äiti ja ajan saatossa myös Mumma. Nykyisin me Mumman kanssa yhdessä olemmekin KardeMumma. Niinpä pojan poikamme Felix kertookin tulevansa KardeMummalaan meillä käydessään.

Kirjassa nostan esille asioita, jotka saattavat koskettaa, hämmästyttää ja jopa mennä jonkin verran esteettisen kokemuksen ”ei niin myönteiselle kokemus-/näkemysalueelle”; aina ei olla tilanteessa kuvattujen tapahtumien ja tapahtumiin liittyvien henkilöiden mukavuusalueella. Tarkoituksenani ei ole loukata ketään, vaan kertoa omaa tarinaani, joka kuitenkin - niin luonnollista kuin se on - enemmän tai vähemmän koskettelee myös muita lähiympäristössäni olevia ihmisiä, sidosryhmiäni. En vaan aina pysty riittävästi näkemään tapahtumia itseni ulkopuolelta.”